Reclama - Advertisement

Zuma deluxe

Zuma de lux se prezinta printr-un joc de indemanare. El este inspirat din vechime jocuri mayase inventate in urma cu mii de ani.
Atunci erau jucatori care incercau sa alinieze mai mult de 2 bile printr-un sant sapat in stanca. Bila urmatoare era aruncata din gura unui zeu mayas sculptat tot in stanca. Bilele erau colorate.

In universul online pe segmentul Jocuri a aparut Zuma! Va invitam sa jucati unul dintre cele mai frumoase jocuri flash pentru copii: Zuma de Lux

Cand se aliniau mai mult de 2 bile de aceeasi culoare erau eliminate din joc.
Luand aceste repere cei care se ocupa de conceperea si fabricarea jocurilor online au realizat acest joc minunat! Zuma ca si joc online a aparut in urma cu aproximativ 10 ani pe net. Era intr-o faza incipienta jocul fiind foarte simplu.
Au urmat variante ulterioare. Jocul din in aceasta pagina este printre ultimele variante oferita de producatorii de jocuri! De la inceputuri pana acum au aparut o multime de variante ale acestui joc. Cea mai celebra este varianta pe care v-o prezentam in aceasta pagina dedicata impatimitilor acestui joc. In urma cu cativa ani existau doar variante simple ale jocului dar in ultima perioada au aparut zeci, poate sute de variante in care structura si designul sunt de ultima ora iar personajele care populeaza jocul sunt diverse. De la pestisori colorati pana la ursuleti care trag cu bilele sau chiar pasari care zboara si arunca cu bile pentru a forma grupuri de minimum 3!
Nu ramane decat sa va adunati mai multi prieteni si sa creati un campionat special in care premiul poate fi o mica plimbare la terasa din colt unde premiantul va fi rasftat cu un suc sau un sandwich si unde distractia poate continua. Si nu trebuie sa va faceti griji, acest joc creste in dificultate odata cu etapele ulterioare primului joc. Este foarte greu sa ajungeti la finalul jocului dar incercarea merita facuta! Va dorim multa bafta si cat mai multe campionate jucate impreuna cu amicii tai!
Acest joc poate fi jucat de copii intre 5 ani limita de varsta fiind de 60 de ani.